Friday, July 24, 2009

karma kerr?


CUACA HARI INI:




*sediakan payung sebelum hujan.sebab...





*hari hari si hitam putih tak selalunya cerah.dan sebenarnya...





*menitis jua akhirnya...





hujan juga tadi.eh,panas tapi mana dtg air hujan?bkn.airmata aku sbnarnya.kalau tak sebab onar yg terjadi.mmg aku xsmpat habis bca komen dri ex-madu aku yg dia send kt cyg aku.tah dia ckp psl pe kt msj tu aku pun xtau.sebab?mta dh tertumpu pd satu perkatan.nickname(nama manja diorg okayh!!) nma yg pd kebiasaannya dgunakan msa dolu2(dulu! xspatutnya skg!) when they were belong together.takde nak lengah lengah lg aku tak hirau,tak sahut pggilan cyg td.wt xtau,wt xdgr.aku kecil hati.terasa hati.
cemburu?damnly really really.
am i jealous?yes i am!
sape tak panas hati baca.sape tak fikir bukan bukan.nak kata aku ni cemburu buta?go ahead.dah tak boleh sabar kalau hal yg related dgn ex-madu aku tu.i'd try to be cool,dats enough for me to let the tears come out.just let me crying,its falling down.taknak menangis dah.tapi aku ni perempuan yg jiwanya cukup cukup halus,sensitif ya amat.menitis jugak airmata.tak ke mereka terfikir ,kalau aku terbaca msj tu sure sure la aku marah and so on.kalau nak keep in touch as a friend tak boleh ke change the annoying nicknames?
huh.
*i am a pathetic person.am i?*
i dont mind if diorg still nk keep in touch(hey makesure just as a friend okayh.enough.)tapi leh tak respect sikit kt aku.perasaan aku.aku tak mintak byk,sikit pun jd la.jnji ada respect.
but td cyg mmg bersungguh pujuk aku.appreciate it.mula jual mhl gk.eh ofcrse.tp smpai skg masih berkecil hati.sangat.
tengs la bg baca(terkantoi,perhaps.) msj tu.and tengs jugak sungguh sungguh memujuk.





*hati hitam putih kecik.
:(



LAPORAN CUACA DARI NTVtujuh.sekian.






5 comments:

smiley miley -____- said...

wey ad bf x gtau aku nik nk kena ni...
dush.
ambik ko.
hahaha..
dala xmo cedih2 eik..
=D
CENYUM CEPAT.

pasirbiru said...

laporan cuaca anda amat mnyayat ati..
cian sama kaw...
xpe2..
sbr2...
wanita mampu mgonang dunia....
chewah~
=))

hitam dan putih said...

smiley miley:
em,kes aku ni len drpd len.
aku pn xbkak kes ni.
xmcm kes biasa org len berkasih syg.
:)
but,one day others will know it..
for this moment,
i keep it as a scret..
sorry yangg..



pasirbiru:
yeah! u're rock,
mmg sdg cuba bsabar.
yeah! hidup wanita semalaya.
hee.
:)

cthawa.hawa said...

wah..dh ada bf upenye....huhu=)smg bahfia slslu..kene ingat..cinta itu ketawa dan airmata...=)

hitam dan putih said...

awer..
alamak terlebeyh suda aku ini.
hehe.
em,thnx ya..
tp..
xkemana agknya hbngan ini..
tp,
ttp dihati hbgn ini..
:)