Tuesday, July 7, 2009

korek-korek.kundi..

mana nak carik pix body parts of human ni.tanya kat ekin.tp dia kta bku anatomy and physiology dah anta kt umh.bwk blik umh.xde kt dia dah.nak lukis sendiri?jari jemari aku ni?lukis awan yang terpilu versi prasekolah tau la aku.at last,kena gk search kt tenet.tp len lak kije aku ni ha.post entri.ala,atleast ada gk usaha nak cari pix tu.korek je la kat mna mna pun.
teruskan mencari.....


















*dalam pencarian mencari apa kehendak diri.hati.nurani.

2 comments:

didi-aNNa said...

didi ada buku anat .. mao kah?? ngee~~~..:)

hitam dan putih said...

em..
its already done..
i tink i jz wnt to mke it myself..
jz draw je laaa..
hntam sja la...
huuuu..
:)
slgi xcbe,mne nk tau kblehan..
am i rite?
lme xjmpe..kn..