Wednesday, July 22, 2009

MQA.haih.

saya dan mereka.
*IT class..cik syed.
lokasi kejadian:annexe.




*dua insan yang kesesatan,hilang arah.kesian mereka kan..
:)
lokasi kejadian:laman seri.



*kem jati diri.
lokasi kejadian:sukida resort,ulu semenyih selangor..




*perjuangan harus dicontinuekan...
lokasi kejadian:pavi.



sangat geram.bengang.pagi-pagi yang indah dah buat saya hilang mood.aku sungguh la bangun pagi-pagi(pagi kerr) kalau tak disababkan ada temuramah(ramah kerr) dengan MQA.kata nya pukul 9 pagi.tunggu punya tunggu,rupa-rupanya pukul 1pm baru start.mem suruh kami tunggu je la kt room tu.em,seb bek bkn aku sorg yang kena tunggu.yang len pun aku rasa mcm bengkek je dgr.aku xtahn stay smpai kul 1 kt bilik sejuk beku cm tu,finally dcide g cc.check pape yg ptot.damnly sleepy.em,foto foto berkenaan saje aku bubuh kt cni.dah lama xtgok foto foto ni.kenangan.

















*masih menunggu..
capek deh.







2 comments:

fafa said...

woahhh..saket ati tuu..

bengang gak klau jadi camtu.

haha.

tp interview punye pasal, kene gak la dtg kul 1 tu. huhu

hitam dan putih said...

em..biasa la,
we as a stewdent..kne gk 4low their tmetble and kesenangn diorg..
then u know what hppened ysterday,
lecturer kata kul 1 ,
laz2 kul 3..
cz diorg lunch and solat..
sabar lagi.
tiba turn tuk intrview,
seb bek kjap je.
ckit je diorg tny and soalan kcg goreng je..
ALHAMDULIILLAH..
succeed..
:)