Sunday, May 10, 2009

SAYANG KAMU~



6.34am,
incoming call from 'mak'...
ahah.laju je aku angkat telpon.ye r,nak ikutkan mmg da lme mak xcall aku pgi2 buta(kesian,pagi mmg slalu buta ke?bila nk operate?he.)
dolu,mmg agk slalu mak cll aku pgi2,kjutkan aku tuk solat suboh.ha,kn da kntoi.klebang ank dara sorg nih.since aku pursue stdy cni r,kdg2 tuh nek bgang aku ngn hm8(kini bgelar ex-hm8)mau x nye,pgi2 mak da cll.ank mak tol.eh,biar r kn,even xde pacar,cowok(at the moment r)yg kbiasaannye tjd kt mbe2.bf yg kjut diorg(huih,ade aku kisah?),pgi2 da dgar suara garau bf,kjutkn suh bgun pgi.tp aku len,lg special case u.u jgn jles ek.mak i cll tau,pgi2 kjut i bgun.haha.poyo kan aku?ke kau yg poyo?haha.opss.td mak cll je,dan2 bbel kt aku.suh solat,pdhl period uh.then,mse yg dnnti2...aku wish...nk nanges uh.SELAMAT HARI IBU... MAKKKKKKKKK.even aku xpgil beliau ibu,aku pgil m.a.k.
aku dgn rse mrndah dri,ku bilang tiada hadiah tuk bliau.tiada p'untukan.MAAF BONDAAAAAA.trus mak letak telpon.aku pn xtau npe.mgkin tharu,dgar aku wish.or...mgkin jg sdih tiada hdiah tuk bliau.em,insyaALLAH...one day,in da fture ank mu ni dh bkrja.kkuh kwgn,dah stabil.akn ku brikn sesuatu pdmu mak.tp hdiah yg skrg,yg aku slalu titipkn,yg pling mhal & xprnah(insyaALLAH tuk slmanya) aku lpekn....KASIH SAYANG..INGATANKU PDMU MAKKKK...adek rinduuuuu makkkkk,dah lme xblik kg kn?ya,sbar.insyaALLAH,after mid term aku plang ke desa tcinta.then,after zhor aku lak cll mak.aku nyanyi lgu tuk mak.then mak gelak,ktwa.mak tny..'xde hdiah ke tuk mak?'.cian mak.tp aku tau,mak sje sakat aku.nk usik je.tp aku rsa klu mmg ade smthng spcial tuk mak,sure girang je hati bliau kn?eh,ofcrse r kn.mse mak cll pgi2 td xsmpat aku nk nyanyi.lgpn aku still mamai2 gitu.aku nyanyi lgu dian p.ramlee(klu xslap org r).
"ibu...ibu...engkaulah ratu hati ku..."


HAPPY MOTHERS DAY
:)

No comments: